(untitled) (Computer systems and information technologies, 2023)
Теоретичні оптимізаційні моделі передбачають наявність одного критерію, тому розв’язання задачі методом векторної (багатокритеріальної) оптимізації становить певний інтерес в задачах кібербезпеки та інформаційної безпеки. Особливо коли потрібно оцінити правильність прийнятих рішень (ППР). У статті запропоновано вирішення цієї задачі, яке дозволяє стверджувати, що рішення прийнято правильно в даному конкретному випадку при забезпеченні інформаційної безпеки конкретного об’єкту.