(untitled) (Computer systems and information technologies, 2020)
Розпізнавання зображень використовується для отримання, аналізу, розуміння і обробки зображень з реального світу, щоб перетворювати їх у цифрову інформацію. В цю область залучені інтелектуальний аналіз даних, машинне навчання, розпізнавання шаблонів, розширення бази знань. Система розпізнання дозволяє зробити крок до систем розуміння продуктів харчування, таких як оцінка калорій та створення рецептів. Система розпізнання може бути застосована для вирішення більш широких проблем, таких як прогнозування зображення на встановлення відповідності складових елементів.