(untitled) (Computer systems and information technologies, 2020)
В статті запропоновано концепцію інформаційно-пошукової системи (на основі онтологій) для галузі медичного права, яка складається з: внутрішньої онтології семантичного пошуку, яка міститиме знання про основні елементи пошукового процесу; таксономії інформаційних об’єктів, відомості про які шукає користувач (ця таксономія інтегруватиме існуючі онтології мультимедійних інформаційних ресурсів, Web-сервісів та організаційних структур; онтологій предметної галузі, які використовуватимуться для накопичення знань, а також для побудови тезаурусів, словників, таксономії; лінгвістичних онтологій, призначених для семантичного аналізу природомовних інформаційних ресурсів