(untitled) (Computer systems and information technologies, 2022)
У роботі на основі розглянутої теорії динамічного аналізу пошкоджень промислових протоколів інтернету та визначення необхідних даних динамічного мультимодального зв’язку датчика запропоновано метод нечітких тестів у поєднанні з динамічною мультимодальною передачею даними для застування у мультисенсорних системах керування. Запропонований метод відстежує виконання програми, знаходить поля введення, що впливають на умовні гілки, за допомогою динамічного аналізу пошкоджень і фіксує залежність умовних гілок, щоб відповідним чином керувати генерацією граматики тестового прикладу, збільшуючи можливість виконання кодів на глибокому рівні. Результати порівняльного експерименту підтверджують, що метод певною мірою покращує валідність тестових випадків і швидкість охоплення кодів, а також підвищує ймовірність виявлення аномалій у реалізації протоколу. Для оцінки мультисенсорних комп’ютеризованих систем з точки зору «нечіткого інтелекту» були проведені дослідження з метою вирішення проблеми низького рівня покриття коду, спричиненої повторним виконанням тестових послідовностей на одному шляху, починаючи з рівня системної програми при реалізації промислових протоколів Інтернету та передумови отримання доступних вихідних програмних кодів, або виконуваного двійкового файлу. У роботі запропоновано метод, який поєднаний з динамічною мультимодальною передачею даних датчиків у програмі нечіткої обробки. Він забезпечує виконання програми, реалізацію протоколу, знаходить поля введення, які впливають на умовні розгалуження, за допомогою динамічного аналізу невідповідностей, а також фіксує зв’язок залежності між умовними розгалуженнями для керування створенням тестів.