АНАЛІЗ СИСТЕМ НА ОСНОВІ ШТУЧНОГО ІНТЕЛЕКТУ ДЛЯ АВТОМАТИЗОВАНОГО ГЕНЕРУВАННЯ ЦИФРОВОГО КОНТЕНТУ (Computer systems and information technologies, 2024)
Ця стаття спрямована на аналіз сучасних проблем, пов’язаних з інтеграцією API генеративних моделей штучного інтелекту (ШІ) в уніфіковану інформаційну систему для сприяння автоматизованому створенню цифрового контенту. На тлі стрімкого розвитку технологій штучного інтелекту та зростаючого попиту на різноманітний і персоналізований цифровий контент інтеграція генеративних моделей на основі API стає ключовим двигуном прогресу в цій галузі.Результати цього дослідження підтверджують важливість об’єднання генеративних моделей штучного інтелекту на основі API в уніфіковану систему, яка є фундаментальним кроком до автоматизації процесу створення цифрового контенту для задоволення вимог сучасного ринку. Крім того, це підкреслює потенціал такої інтеграції у сприянні розробці персоналізованих та інноваційних рішень для кінцевих користувачів. Подальші зусилля нашої дослідницької групи будуть спрямовані на впровадження цієї концепції та подальше вивчення її застосовності в різних областях
Keywords: генеративний штучний інтелект (GAI); цифровий контент; API; інформаційна система