SCHEDULING: ШВИДКА РЕАЛІЗАЦІЯ ПУЛУ ПОТОКІВ З МОЖЛИВІСТЮ ВИКОНАННЯ ГРАФІВ ЗАДАЧ НА С++ (Computer systems and information technologies, 2025)
У статті автор представляє просту та ефективну реалізацію пулу потоків на C++, здатну виконувати графи задач. Проведені експерименти показують, що запропоноване рішення забезпечує продуктивність ЦП, співмірну з Taskflow, високооптимізованою бібліотекою для паралельного та гетерогенного програмування. Реалізація невелика і проста, на момент написання цієї статті складається з менше тисячі рядків коду C++.
Keywords: дек Чейза-Лева; граф завдань; багатопотоковість; пул потоків; викрадення роботи